Winter visualization of the harbour entry to Nordhavn - from the competition proposal

Winter visualization of the harbour entry to Nordhavn - from the competition proposal

Isometric view of the courtyard - from the competition proposal

Isometric view of the courtyard - from the competition proposal

Office visualization - from the competition proposal

Office visualization - from the competition proposal

Southern elevation - from the competition proposal

Southern elevation - from the competition proposal

View from the harbour's edge - from the competition proposal

View from the harbour's edge - from the competition proposal

Winter visualization of the harbour entry to Nordhavn - from the competition proposal Isometric view of the courtyard - from the competition proposal Office visualization - from the competition proposal Southern elevation - from the competition proposal View from the harbour's edge - from the competition proposal

Tip of Nordø

  • Client

    PFA Ejendomme

  • Collaborators

    Cobe, Tredje Natur, Rambøll

  • Location

    Redmolen, Nordhavn, Copenhagen

  • Area

    26,000 m2

  • Status

    Expected completion in 2023

  • Competition

    First Prize

View from the harbour's edge - from the competition proposal
Southern elevation - from the competition proposal
Winter visualization of the harbour entry to Nordhavn - from the competition proposal
Flere projekter
The Radio House
Punkthusene
Pakhus 48